Alexandru Cumpanasu demonteaza zvonurile potrivit carora ar candida la prezidentiale!

Alexandru Cumpănaşu, unchiul minorei răpite pe 24 iulie la Caracal, lămureşte un zvon lansat pe diverse canale în spaţiul public. Preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănaşu, anunţă că nu are intenţia de a candida la Preşedinţia României.

„Pt toti cretinii care au TEAMA ca as putea candida la prezidentiale: NU VOI CANDIDA. NU voi fi inca un prizonier al unui sistem infect care sa-mi dirijeze viata si actiunile. Ba mai mult am vazut un articol astazi ca am raspuns cu „jumatate de gura” in emisiunea Catalinei Porumbel ca nu voi candida.

Niste manipulatori penibili. Catalina mai avea 1 minut din emisiune si m-a rugat sa raspund foarte scurt la intrebari. M-a intrebat daca voi candida. Am raspuns simplu NU, am o alta misiune in viata. Trebuie sa lupt impotriva crimei organizate. Alte aiureala greu de imaginat este ca „cineva mi-a strans semnaturile…” si ca in Octombrie „…chiar daca nu vreau voi fi fortat sa candidez”.

Eu am impresia ca aceia care au scris acest articol chiar nu ma cunosc: nu ma poate obliga NIMENI sa fac NIMIC in viata asta. Iar de strans semnaturi cred ca baga din burta de frica. Despre ce dracu vorbesc oamenii astia?. Ca sa nu mai spun ca vorbesc despre mine ca un „pericol pt Iohanis”. Adica sa ma puna prin gura lor in conflict cu toti decidentii Romaniei inclusiv cu Iohanis. O astfel de reactie disperata mi-a fost rar dat sa vad. Sunt BARBAT nu ganganie precum majoritarea liderilor nostrii de azi care mint intruna si fac doar jocuri de culise. Daca imi doream o spuneam eu. Dar NU voi candida. V-ati linistit lichelelor?”, scrie Cumpănaşu pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.