Parcări inteligente în sectorul 2

0

Șoferii din Sectorul 2 vor avea un nou motiv de bucurie. Consiliul Local al Sectorului 2 a aprobat în ședința din dată de 29 august realizarea a cinci noi parcări inteligente. Acestea vor fi construite pe baza metalică, rotative și vor maximiza spațiul utilizat pentru a crea cât mai multe locuri de parcare în locații ce mod normal nu ar permite construcția de parcări supraterane sau subterane convenționale.

Investițiile sunt realizate în concordanță cu „Strategia de dezvoltare a Sectorului 2” iar realizarea lor va dura între 155 de zile și 220 de zile în funcție de proiect. „Problema parcărilor din Sectorul 2 este una dintre preocupările noastre principale. Din nefericire, creșterea numărului de mașini și structura sectorului care nu permite realizarea de parcări pe suprafețe foarte mari, face foarte dificilă rezolvarea acestei probleme. Astfel, încercăm să implementăm aceste sisteme noi, moderne, care nu ocupă la fel de mult spațiu. Am propus Consiliului Local acest proiect și le mulțumesc colegilor pentru că au înțeles importanța și necesitatea lui” a comentat viceprimarul PNL Dan Cristian Popescu

Noile parcări vor fi amplasate pe stradă Răscoala nr. 10, Sos Pantelimon nr. 330 și nr. 283, în stradă Făinări nr. 8 și pe bulevardul Chișinău nr. 24.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.