Alexandru Cumpănașu nu exclude varianta înființării unui nou partid

Alexandru Cumpănaşu a răspuns, luni seara, într-un Live pe Facebook, unei întrebări referitoare la posibilitatea înfiinţării unui nou partid.

Întrebat dacă este sau nu cazul înfiinţării unui nou partid, Alexandru Cumpănaşu a declarat că, de principiu, apreciază că nu e nevoie de mai multe partide în România, însă nu exclude această variantă. „Dacă va fi nevoie de înfiinţarea  unui nou partid, voi face. Dumneavoastră să spuneţi dacă apreciaţi că este nevoie să înfiinţăm o nouă forţă politică în România şi vom lua o decizie. Nu ştiu, poate peste o lună, două, trei”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

„Mulţi oameni din ţară mi-au spus că avem nevoie şi de o nouă forţă politică, nu doar de un preşedinte. Avem nevoie de un partid care să fie bazat pe oameni şi să crească de jos în sus, de la bază, de la oameni simpli. Mi-este foarte greu să-mi dau seama. Până când nu voi avea un feed-back corect mi-e greu să mă pronunţ pentru că prea multe partid pot să ducă la o inflaţie de democraţie. Poate un nou partid ar putea să facă şi altceva, să dea o majoritate în Parlament care să construiască o guvernare mai eficientă. Nu înseamnă că exclud. Mi s-ar părea nedrept”, a mai declarat Cumpănaşu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.