Gabriela Firea nu candidează la șefia PSD

0

Gabriela Firea a declarat, vineri, că fostul premier Sorin Grindeanu ar trebui să se întoarcă în PSD, precizând că acum „nu mai suntem o echipă dezbinată”.

Gabriela Firea se pregătește să câștige un nou mandat ca primar al Capitale.”Nu cred că trebuie să mă intereseze cine sunt contracandidații mei”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a mai spus, la Antena 3, că Sorin Grindeanu ar trebui să revină în PSD.

„Sunt multe discuţii şi ce spun se poate interpreta. Sunt convinsă că toţi colegii mei au realizat greşelile din trecut şi le putem corecta. Din punctul meu de vedere, cred că Sorin Grindeanu ar trebui să revină în PSD. Am avut plăcerea să particip la o discuţie unde s-a pus problema asta. Nu vreau să mă pronunţ, totuşi, pentru că nu vreau să mai creez sentimentul că suntem o echipă dezbinată”, a declarat Gabriela Firea.

„Nu candidez la șefia PSD. Doresc să mă axez în totalitate pe Primăria Capitalei. Două job-uri cu responsabilitate nu se pot duce bine, coerent și dinamic până la capăt. A fi primar general este o muncă cu o răspundere foarte mare. Este cea mai mare aglomerare urbană și complexitatea activităților este pe măsura funcției. Am alți colegi mult mai calificați, au mai multă experiență și care pot să conducă PSD. Să fie cineva din garda veche, dar și din garda nouă a PSD”, a mai declarat Gabriela Firea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.