Iohannis trage un nou semnal de alarmă: Ne așteptăm la o creștere a numărului bolnavilor de coronavirus!

0

Presedintele Klaus Iohannis a facut un nou apel la mobilizare si la responsabilizare. Lucrurile vor fi mai grave, a atras atentia Iohannis, sambata, prezent la spitalul militar ROL 2, informează Realitatea.net.

„Imediat ce se va termina criza care din pacate va mai dura vom face o evaluare la sange a sistemului spitalicesc din Romania. Suntem pregatiti acum, dar in continuare vom lua masurile pentru a fi si mai bine pregatiti. Oricat de bine pregatire ar fi autoritatile, e foarte important sa evitati contactul cu alti oameni, evitati cu orice pret sa va intalniti intr-un loc inchis cu mai multi oameni. Cel mai important lucru este sa ne spalam foarte des pe maini. E o perioada foarte grea, din pacate, lucrurile in continuare vor fi mai grave. Ne asteptam la o crestere a numarului bolnavilor, dar vedem ca si statul se pregateste din ce in ce mai bine. Impreuna vom trece prin aceasta criza”, a spus presedintele Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au ajuns, astazi, la noul spital de campanie construit de Armată , în Otopeni, la Ana Aslan. Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani cand Armata ridică un spital pentru a suplini necesarul de paturi în spitale. Autoritățile se așteaptă ca numărul romanilor infectați cu Covid -19 să crească, în următoarea perioadă.

Președintele României Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban efectuează, astăzi, o vizită la Spitalul Militar de Campanie ROL 2, secție externă a Spitalului Militar Central, din incinta Institutului Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan” Otopeni, potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.