Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunț important despre redeschiderea restaurantelor de la 1 iulie

Share:

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat că restaurantele ar putea rămâne închise și după 1 iulie, dacă numărul infectărilor zilnice cu noul coronavirus se menține ridicat.

La 1 iulie urmează o nouă serie de relaxări a măsurilor de prevenţie împotriva noului coronavirus, iar majoritatea românilor, cât şi antreprenorii şi angajaţii din domeniul HoReCa aşteaptă cu nerăbdare redeschiderea restaurantelor şi barurilor, dar ministrul Economiei spune că încă nu s-a luat o decizie fermă în acest sens.

„1 iulie este o dată la care ne uităm, dar este o dată la care n-am ajuns încă acolo și trebuie să treacă și de această evaluare din această săptămână. Nu este îmbucurător ce s-a întâmplat săptămâna trecută, cazurile s-au înmulțit, au trecut de 300. (…) Nu pot să promit absolut nimic. Trebuie și românii să înțeleagă că trebuie să respecte regulile ca să putem să ne menținem într-un ritm de relaxare al măsurilor. (…) Dacă se mențin lucrurile astea, nu cred că vom avea verde de la Ministerul Sănătății pentru a avea o nouă relaxare a măsurilor, ci vom mai aștepta, probabil două săptămâni, să vedem ce se întâmplă”, a spus Virgil Popescu, marti seară, la Digi 24.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.