Liberalul Florica Cherecheș, după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19: „La cel mai mic semn de modificare a stării de sănătate vorbiți cu medicul!”

Share:
Deputatul Florica Cherecheș, președintele Organizației Femeilor Liberale, a fost testată pozitiv la COVID-19. Aceasta a transmis, în context, un mesaj pe pagina sa de Facebook, mesaj pe care îl prezentăm, integral, în continuare:
„Dragi prieteni, așa cum mulți ați aflat deja, am fost testată pozitiv la Covid, împreună cu soțul și fiica mea. Ne simțim bine și vă mulțumim tuturor pentru urările de sănătate și rugăciuni. După ce am fost în spital 24 de ore pentru evaluare, am solicitat externarea, pentru că am un tratament care poate fi administrat în siguranță acasă. Am văzut cum arată din interior „zona roșie” din spitalul Covid și am o adâncă apreciere pentru personalul medical care își desfășoară activitatea în condiții dificile, dar cu o profesionalism și dedicare. Sunt foarte bine organizați, spitalul are tot ce-i trebuie, să sperăm că nu se va supra aglomera la un moment dat.
Mă simt foarte bine, nu am și nu am avut simptome specifice. Voi continua să lucrez de acasă în această perioadă, atât pentru parlament, având în vedere că activitatea noastră se desfășoară online, cât și pentru activitățile curente din circumscripție, care pot fi desfășurate prin telefon și online, până în data de 28 când voi ieși din izolare.
Sincere mulțumiri tuturor celor care m-au sunat, mi-au scris și m-au încurajat în această perioadă! Mulțumim pentru gesturile mărunte de grijă și dragoste, dar colosal de importane, pentru o cafea trimisă la vreme potrivită, un buchet de flori care însoțește un pachet de medicamente, sau orice alt gest mărunt care ne umple sufletul de bucurie! Să fiți sănătoși cu toții și să ne vedem cu bine!
Aveți grijă de voi, și la cel mai mic semn de modificare a stării de sănătate, vorbiți cu medicul, testați-vă și lăsați medicul să vă spună că sunteți bine!”, a precizat pe pagina de Facebook, deputatul PNL, Florica Cherecheș.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.