Maia Sandu, victorie uriașă împotriva lui Igor Dodon. Klaus Iohannis, primul șef de stat care a felicitat-o!

0

Victorie zdrobitoare pentru Maia Sandu în turul doi al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova! Comisia Electorală Centrală de la Chişinău a dat publicităţii rezultate preliminare ale scrutinului. După numărarea a peste 99% din buletinele de vot, reprezentanta Opoziţiei are peste 57%, iar preşedintele în exerciţiu, Igor Dodon, sub 43%, informează Realitatea.net.

„Le mulţumesc tuturor oamenilor care au ieşit la vot, oamenii care au crezut în puterea votului lor. Ne vom uni cu toţii, avem nevoie de o societate unită. Acesta este primul lucru pe care trebuie să-l facem după alegeri. Prima sarcină este să unim societatea în jurul obiectivelor comune. Cu toţii vrem să trăim bine, aici, acasă, să avem un stat care să ne protejeze, să lucreze pentru oameni, nu pentru hoţi. Avem nevoie de o economie dezvoltată, care să ofere oportunităţi aici, acasă, aşa încât oamenii noştri să nu fie forţaţi să plece departe de cei dragi. Avem această agendă comună şi trebuie să muncim cu toţii aşa, încât să realizăm aceste obiective”. a precizat Maia Sandu.

Președintele Klaus Iohannis este primul șef de stat care a felicitat-o pe Maia Sandu.

„O felicit pe @sandumaiamd pentru castigarea alegerilor prezidentiale din #RepublicaMoldova! Cetatenii au ales continuarea drumului european si democratic, un drum al progresului! Romania va ramane alaturi de Rep. Moldova in eforturile reale de modernizare, democratizare si apropiere de UE”, a transmis Klaus Iohannis.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.