Caragiale inspiră apariția unei noi beri artizanale. Berea «Carnaval» se lansează astăzi în mediul online

Share:

În cinstea ilustrului dramaturg și a pasiunii sale pentru bere, World of Beer Distribution lansează astăzi pe piață o nouă bere inspirată de Caragiale și piesa «D’ale Carnavalului». După mai bine de 8 ani de la apariția berii Nenea Iancu, apreciată în plan național pentru păstrarea calității, berea «Carnaval» continuă misiunea de a promova principiile fermentației naturale în rândul consumatorilor oferind două sortimente marcate de inovație în plan european.

Cu referire la tradiția Carnavalului, în care surpriza, misterul și gustul pentru petrecere erau ingredientele principale, tot astfel berea Carnaval invită la optimism și bună-dispoziție prin cele două stiluri abordate: IPA (India Pale Ale) și Wheat IPA. Ambele sunt rezultatul iscusinței maeștrilor berari germani care au folosit tradiția consolidată de secole adăugând gustul spectaculos al mixurilor de hamei care face furori pe piața berii occidentale.

Ambele sortimente sunt disponibile atât pe site-ul worldofbeer.ro, în pachete cu discount special și livrare gratuită în București și Ilfov, cât și pe rafturile hypermarket-urilor în zilele următoare.

„Situațiile spumoase din Caragiale meritau o continuare, pe lângă berea Nenea Iancu, mai ales că nevoile consumatorilor de astăzi converg spre noutate, calitate și cât mai multă culoare în gustul produselor alese. Continuăm să investim din respect pentru publicul nostru în condițiile în care s-au închis aproape toate localurile, deși piața berii artizanale este în continuă creștere. Sperăm să aducem un plus de optimism prin lansarea acestei beri în prag de Sărbători”, a declarat Costin Ghindea, Manager General World of Beer Distribution.

Pasionații berilor nefiltrate vor găsi în sortimentul Carnaval Wheat IPA gustul clasic urmat de o surprinzătoare răsturnare de situație specifică textelor lui Caragiale, prin gustul abundent tăiat de o replică inteligentă dată de combinația de hamei. Iar Carnaval IPA este un American-style fructat, cu un caracter învăluitor și vertical, care întâlnește precizia germană, rezultatul fiind neașteptat și pentru cei mai pretențioși degustători.

Despre World of Beer Distribution

World of Beer Distribution este o companie cu capital 100% românesc a cărei misiune începută în urmă cu peste 10 ani este aceea de a contribui la dezvoltarea gustului românilor pentru berea artizanală, premium și super-premium. Compania a devenit la scurt timp de la fondare cel mai mare importator independent de bere din România. Portofoliul său cuprinde în acest moment o selecție de beri de tip Lager, Dark Lager, Weissbier, Stout, Black Lager, Pale Ale, India Pale Ale, Double Stout şi alte tipuri create de producători de vârf de pe toate continentele. Numeroase sortimente au câștigat cele mai prestigioase competiții internaționale, aflându-se și în topul preferințelor de gust ale românilor. Pe masură ce educaţia de consum va creşte, World of Beer își propune să introducă pe piață noi sortimente din ce în ce mai complexe.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.