Gabriela Firea, acuzații grave la adresa lui Nicușor Dan: ”Capitala intră în colaps! Investițiile publice și private vor fi suspendate timp de 2 ani!”

0

Fostul edil al Capitalei. Gabriela Firea, susține că Bucureștiul va intra în colaps după ce Nicușor Dan a depus un proiect care urmează să fie dezbătut vineri și prin care se suspendă toate planurile urbanistice zonale de sector.

Vicepreședintele PSD susține că Nicușor Dan dorește să suspende toate planurile urbanistice de sector, mai exact poduri, pasaje, largiri de bulevarde, până la construcții rezidențiale ori locuințe sociale vor fi înghițite timp de doi ani.

Senatoarea PSD susține că dacă PNL va vota abuzul primarului Nicușor Dan, atunci partidul aflat la putere va avea soarta PNT-CD. Gabriela Firea a precizat că spera ca instituțiile statului să își facă datoria deoarece este o problemă de siguranța a cetățenilor.

”Capitala intra in colaps! Investitiile publice si private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite impotriva oamenilor! A depus un proiect care va fi dezbatut vineri, prin care suspenda toate planurile urbanistice zonale de sector. Pe scurt, de la poduri, pasaje, largiri de bulevarde, pana la constructii rezidentiale ori locuinte sociale – toate vor fi inghetate 2 ani, pe putin. Asta inseamna ca vor fi afectati direct ceratenii, prin nefinalizarea lucrarilor edilitare, precum si investitorii care platesc taxe si impozite la stat si care isi vor trimite angajatii acasa, ingrosånd sirul somerilor, precum si persoanele vulnerabile, care asteptau un acoperis deasupra capului.

Probabil asta vrea dreapta in Capitala! Sa puna pe fuga oamenii si capitalurile.Grupul consilierilor social-demicrati NU va sustine o astfel de aberatie administrativa care condamna Bucurestiul la subdezvoltare iar pe bucuresteni la saracire si lipsa unui minim confort. Daca PNL voteaza abuzul dement al primarului caruia nu îi pasa de oameni, va avea soarta PNT-CD! Institutiile statului sper sa isi faca datoria. Este si o problema de siguranta cetatenilor!”, este mesajul postat de fostul edil al Capitalei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.