Apel umanitar: Dragoș Păscăreanu, un băiețel de doar trei ani și șapte luni, are nevoie de susținerea noastră. Haideți să-i salvăm viața!

0

Din operație în operație… Așa își trăiește primii ani de viață un băiețel cu grave probleme la inimă. Dragoș Păscăreanu are doar 3 ani și 7 luni și deja a suferit două intervenții chirurgicale pe cord deschis, iar medicii recomandă încă una până va face patru ani.

Inimioara copilașului are malformații serioase și nu bate așa cum trebuie. Din acest motiv, Dragoș abia mai respiră. Medicii din România nu i-au dat mari șanse de supraviețuire, dar familia are o speranță de peste graniță. Spitalul MedicalPark din Istanbul îl poate salva, însă pentru asta trebuie să plece urgent în Turcia deoarece orice zi de așteptare îi poate fi fatală.

Fac apel la dumneavoastră pentru a ne ajuta să efectueze ultima operație, cea de-a treia, de care băiatul meu depinde. Situația mea materială depășește cu mult suma. Sunt o mamă singură și este peste puterile mele să strâng 16.000 de euro… Îmi doresc din suflet să pot strânge cu ajutorul oamenilor cu suflet mare acești bani de care depinde viața băiețelului meu. Orice donație, cât de mică ar fi, contează, spune Carina, mama lui Dragoș.

16.000 de euro nu este o sumă imensă pentru o comunitate de oameni cu suflet, care înțeleg suferința și luptă să o elimine din viața copilașilor fără de vină. Împreună, putem strânge acești bani în timp util, astfel încât Dragoș să fie salvat, să trăiască și să aibă un viitor. Suntem la jumătatea drumului, căci am strâns deja peste 8.200 de euro.

Orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate face diferența dintre viață și moarte pentru acest îngeraș neajutorat. Haideți să-l salvăm împreună!

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer la detalii plată/mențiune -DRAGOS PASCAREANU

Vești bune: 

  1. Am achiziționat dispozitivele medicale pentru cei doi copii diagnosticați cu Amitrofie Spinală Tip 1: Nicolas Stefana și Damian Felder.
  2. Am colectat suma necesară pentru operație și pentru Denisa Coștiug și Elena Nicolae. Până la sfârșitul luni Martie micuța Elena Nicolae va fi supusă intervenției chirurgicale.
  3. Am colectat suma necesară și pentru Mario Grigoriu în discuțiile avute cu mama lui analizele au crescut iar dacă totul decurge conform planului de tratament, Mario Grigoriu se va întoarce acasă sănătos.

4.Mihaela Axenti a fost operată pe cord deschis și s-a întors acasă starea ei fiind una bună urmând ca să revină la controlul periodic.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.