Clotilde Armand nu mai acceptă devalizarea banilor publici. De ce a desființat, primarul sectorului 1, Centrul Cultural!

Share:

Primarul Sectorului 2, Clotilde Armand, a explicat, luni, de ce a desfiinţat Centrul Cultural şi l-a adus în aparatul de specialitate al primarului, spunând că se „aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă”.

Clotilde Armand a spus, pe Facebook, motivul pentru care a desfiinţat Centrul Cultural al Sectorului 1 şi l-a adus în aparatul de specialitate.

„De ce am desființat Centrul Cultural al Sectorului 1 și l-am adus în aparatul de specialitate al primarului? Pentru că prin acest centru se spălau foarte mulți bani publici. În numele ”culturii”. Care cultură? Aia de partid. De exemplu: aruncau bani cu nemiluita televiziunilor de casă. Așa și-au făcut unii campania electorală. Folosind pretextul culturii.

Vă prezint în imaginea de mai jos câteva cifre de la un singur contract de publicitate mascată. Am promis că voi tăia această finanțare imorală și m-am ținut de cuvânt. Oprim risipa banilor publici.
P.S.: Voi publica curând toate contractele realizate dintre acest centru și toate publicațiile/televiziunile. Tot prin acest centru s-au plătit peste 7 milioane de lei pentru excursii.
P.P.S.: Când mai vedeți linșaje mediatice la adresa mea gândiți-vă la aceste cifre”, a precizat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.