Nicușor Dan, implicare totală. Primarul general s-a întâlnit cu Andrei Năstase și deputații platformei DA de la Chișinău!

0

Nicușor Dan a avut o întâlnire de lucru la Primăria Municipiului București cu Andrei Năstase și cu deputați ai Platformei DA (Demnitate și Adevăr) în Parlamentul de la Chișinău. La întâlnire au asistat și consilieri ai formațiunii respective în Consiliul Municipal Chișinău. Cele două capitale ar putea colabora în domeniile culturii, dezvoltării urbane și educației, conform unei postări a edilului pe o rețea socială.

„Azi, la primărie, am avut oaspeți de la Chișinău – deputați ai Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova și consilieri ai acestei formațiuni în Consiliul Municipal Chișinău.

Am discutat cu Andrei Năstase și colegii săi din Platforma DA despre posibile proiecte comune între București și Chișinău în domeniile culturii, educației și dezvoltării urbane. E important ca relațiile dintre cele două capitale să se consolideze, cu obiectivul împărtășit de a aduce mai aproape de România și Europa atât Chișinăul, cât și Republica Moldova.

Mi-am amintit cu plăcere despre vizita pe care am făcut-o la Chișinău (inclusiv la congresul de matematică) și le-am spus oaspeților din Republica Moldova că-mi doresc să revin curând acolo.

Mult succes tuturor celor care simt românește la Chișinău și în toată Republica Moldova!”, a precizat primarul general, Nicușor Dan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.