Italia, marea castigatoare a editiei Eurovision 2021

0

Marea finală a Eurovision 2021 a avut loc sâmbătă seara, la Rotterdam, în fața unui public restrâns din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei.

Italia a câștigat Eurovision 2021. Trupa Måneskin a cucerit publicul cu o piesă rock, „Zitti E Buoni” și cu un show de zile mari. Marea câștigătoare a acestei ediții a adunat 524 de puncte. Pe locul al doilea s-a situat Franța, cu 499 de puncte, iar pe locul al treilea s-a impus Elveția, cu 432 de puncte.

Marea finală a Eurovision 2021 a avut loc sâmbătă seara, la Rotterdam, în fața unui public restrâns din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Concursul Eurovision a ajuns la cea de-a 65-a ediție, după ce ediția din 2020 a fost anulată din cauza pandemiei. Țările care au reușit să se califice în marea finală de anul acesta sunt: Cipru, Albania, Israel, Belgia, Rusia, Malta, Portugalia, Serbia, Regatul Unit al Marii Britanii, Grecia, Elveția, Islanda, Spania, Republica Moldova, Germania, Finlanda, Bulgaria, Lituania, Ucraina, Franța, Azerbaidjan, Norvegia, Țările de Jos, Italia, Suedia, Suedia, San Marino.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.