Raiffeisen Bank a acordat Braiconf un credit de 400.000 de euro, garantat de EximBank

0

Compania Braiconf a primit o finanțare de 400.000 euro de la Raiffeisen Bank, garantată de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari. Fondurile vor fi folosite pentru a acoperi plățile companiei către furnizori, salarii, taxe către bugetul de stat și de asigurări sociale.

„Acest pachet de finanțare ne sprijină într-un moment foarte important pentru companie și va fi folosit pentru desfășurarea activității noastre în conditii optime. Cu o istorie de 70 de ani, Braiconf implementează acum o nouă strategie a promovarii mărcii sale pe termen lung, menită să reflecte adevărata valoare a produselor pe care le oferim pe piață. Avem planuri ambițioase, prin care vrem să aducem marca Bariconf în secolul 21, într-un sector cum este industria textilă, în conditiile extraordinare pe care le trăim. Am traversat un an plin de provocări, iar una dintre cele mai mari preocupări ale noastre a însemnat siguranța resursei umane și, totodată, implementarea noii strategii pe mai multe segmente ale business-ului, de la componenta de retail, până la linia de produse 100% românești”, a declarat Silviu Dumitrache, Președinte Braiconf.

Despre Braiconf SA

Braiconf este cea mai cunoscută marcă din industria textilă din România, cu o tradiție de 70 de ani pe piață. Recent, acționarii majoritari ai companiei au anunțat o nouă strategie care vizează investiții în modernizarea celebrei mărci românești și a tuturor componentelor din jurul său: activitatea de bază, retail, linii proprii, resurse umane. Cu o producție anuală de peste 800.000 cămăși pentru mărci precum Braiconf, Eton, Porsche, Cartier, Harmont&Blane, Hermes, Kenzo, LVMH și alții, produse în fabrica de la Brăila, cu execuţie impecabilă şi ţesături de cea mai bună calitate, Braiconf a câștigat și recunoaşterea internaţională a produselor sale și se va concentra pe creșterea producției sub brandul propriu. Sinonim cu cămașa de elită, de numele Braiconf se leagă soluţiile vestimentare complete pentru domni, printre care și serviciile Made-to-measure și Bespoke, destinate celor ce nu doresc să se încadreze în tipare. Astfel, noua strategie Braiconf include schimbări în zona liniilor de producție și a colecțiilor.

Despre EximBank

EximBank este o instituție specializată ce se implică activ în susținerea și promovarea mediului de afaceri românesc. În cadrul programului guvernamental de susținere a companiilor mari, pe care EximBank îl implementează în urma mandatului special primit din partea statului român, societățile mari și IMM-urile cu cifră de afaceri peste 20 mil. lei în 2019 pot beneficia de produse de finanțare si garantare cu componentă de ajutor de stat. Pentru detalii: www.eximbank.ro

Despre Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank susține dezvoltarea antreprenoriatului autohton fiind unul dintre cei mai importanți finanțatori ai companiilor românești de peste 20 de ani. Cu o prezență în țară în 8 centre regionale pentru corporații și o echipă dedicată companiilor mari și medii in București, banca deține un portofoliu de peste 2 miliarde de euro în finanțări acordate corporațiilor. Transformarea continuă, îmbunatațirea experienței digitale a clienților și adaptarea la noile cerinte ale pieței sunt parte din misiunea băncii, devenind un partener recomandat al companiilor locale.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.