„Bucuria de a fi propriul tău stăpân – Meseria, brățară de aur”, conferință organizată la Brăila, pe tema provocărilor existente pe piața muncii

0

Conferința „Bucuria de a fi propriul tău stăpân – Meseria, brățară de aur”, a avut loc joi, la Brăila, evenimentul dedicat celor două importante principii umaniste fiind deschis publicului larg.


În cadrul conferinței s-a discutat despre provocările actuale de pe piața muncii, importanța economică deosebită a existenței diversității în meserii, precum și despre importanța ca fiecare dintre oameni să își urmeze vocația, să fie „omul potrivit, la locul potrivit”.
„Ca umanist de atâția ani și ca antreprenor am mers mereu pe aceste principii, bucuria de a fi propriul tău stăpân și meseria, brățară de aur. S-a ajuns în situația ca de multe ori să fie priviți cu amuzament cei care învață o meserie. Dar, omul trebuie să își urmeze vocația. Într-o societate trebuie să existe toate profesiile. Eu, în fiecare vacanță, țeseam cu mama. Iar acest lucru s-a transformat în pasiune pentru mine. Nu toată lumea poate face același lucru și, de foarte multe ori, vedem cum cei care fac performanță sunt cei care și-au pus în valoare abilitățile”, a subliniat europarlamentarul Maria Grapini.


Conferința a fost organizată de filiala județeană a PPU (social-liberal), cu sprijinul europarlamentarului Maria Grapini. Alături de europarlamentarul umanist, invitați au fost Doina Pârcălabu, lider al Departamentului pentru Muncă și Protecție Socială al PPU (social-liberal), Dragoș Chesculescu, antreprenor, Dan Păun, președinte al filialei PPU (social-liberal) Brăila, Ioan Urda, președintele filialei PPU (social-liberal) Timiș, Cornel Lazăr, liderul filialei Argeș a PPU (social-liberal), Lorena Dăduț, liderul organizației de tineret a PPU (social-liberal) Sector 3, precum și reprezentanți ai AJOFM.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.