Marcel Ciolacu, revoltat: „Este inadmisibil ca după 48 de ore, președintele Iohannis să nu aibă nicio reacție înscandalul legat de arestarea premierului Cîțu în SUA!”

Share:

Marcel Ciolacu – președintele PSD consideră că este inadmisibil ca după 48 de ore, președintele României, Klaus Iohannis, să nu aibă nicio reacție înscandalul legat de arestarea premierului Florin Cîțu în SUA.

„Legea spune clar că nu poți fi membru al Guvernului României atâta timp cât ai săvârșit o infracțiune, nu contează dac că ai săvârșit-o la tinerețe sau la bătrânețe. E inadmisibil cum ies liberalii să-l apere pe Cîțu. Ne spun că e normal să conduci beat? România este pe primul loc în UE la număr de accidente produse de șoferi beți (…)

Domnul Cîțu a săvârșit o infracțiune, iar președintele României trebuia să iasă să-i ceară demisia. După 48 de ore, președintele se face că nu vede legea?”, a comentat Marcel Ciolacu la un post TV.

„Ce s-ar fi întâmplat dacă era vorba de Tudose, sau de Grindeanu? Ce ne-ar fi fost dat să auzim de 3 ori pe zi de la Palatul Cotroceni?”, a spus Ciolacu .

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.