Rareș Bogdan avertizează USR PLUS: Dacă vine la guvernare, nu mai primește cinci ministere!

0

Europarlamentarul Rareș Bogdan a declarat că PNL le oferă șansa celor din USR PLUS să se întoarcă la guvernare, chiar dacă au făcut alianță cu AUR, dar nu vor mai primi cinci ministere.

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a transmis duminică, într-o emisiune televizată, că USR PLUS nu va mai primi toate ministerele agreate în coaliţie, din cauza crizei politice pe care „au generat-o”.

”Celor din USR le oferim șansa să se reonorabilizeze, adică după ce au făcut alianța cu AUR, după ce au părăsit guvernarea, înainte cu câteva săptămâni de a începe școlile, ceea ce dovedește destul de multă iresponsabilitate, dacă nu și imaturitate.

Noi le oferim șansa să se reîntoarcă. Sigur, nu vor mai primi la fel de multe ministere, dar pot să se întoarcă pe 3-4 ministere și să-și continue munca pentru cetățeni. Nu le mai dăm 5 (n.r. – ministere), vă spun cu siguranță.

(…) În momentul când fugi și abandonezi, în momentul în care cresc prețurile la energie, trebuie să semnezi PNRR-ul, vine Ursula vod der Layen, președinta Comisie, începe școala pentru 3,4 milioane de copii și tu fugi de la guvernare și te porți iresponsabil”, a spus Rareş Bogdan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.