Liberalul Sebastian Burduja salută revenirea angajaților STB la lucru: Vremea șantajului sindicatelor a apus. Rolul acestora trebuie sa rămână clar în limitele definite de lege!

Share:
Bătaia de joc la adresa bucureștenilor, din timpul grevei STB, a generat revolta deputatului PNL, Sebastian Burduja care a salutat, în context, revenirea angajaților STB la lucru, la capacitate maximă, de marți dimineață. „Vremea șantajului sindicatelor a apus. Rolul acestora trebuie sa rămână clar în limitele definite de lege și în interesul angajaților. Politica, presiunile și șantajul nu vor mai fi tolerate”, a punctat Burduja, cel care a depus , recent, la Parlament o importantă inițiativă legislativă ce reglementează interdicția liderilor sindicatelor și patronatelor de a fi membri într-un partid politic.
„Victorie! V-am spus că binele învinge întotdeauna! De azi dimineata, STB e inapoi la treaba pentru bucureșteni, la capacitate maxima.
Si pentru ca totul să nu fi fost în zadar, ar trebui sa rămânem cu câteva lecții importante:
Vremea șantajului sindicatelor a apus. Rolul acestora trebuie sa rămână clar în limitele definite de lege și în interesul angajaților. Politica, presiunile și șantajul nu vor mai fi tolerate.
Oameni potriviți la locul potrivit. Doar așa putem câștiga această „luptă cu sistemul”.
Reformele sunt mult mai dureroase decât par. Uneori înseamnă reinventare completă și rău tăiat de la rădăcină. Dar nu avem de ales.
Ce am văzut în ultimele zile a fost o încercare disperată de păstrare a controlului de către sindicat, intr-o companie care are (în sfârșit) o conducere pusă pe treabă. O fantomă a anilor ’90, foarte bine hrănită și întreținută. Victoria binelui de astăzi va rămâne un punct de referință pentru toate bătăliile similare viitoare și un important argument pentru cei care nu și-au pierdut speranța.
Fruntea sus, România. Va fi bine”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.