Liderul AUR, George Simion, mesaj tranșant: „Vom avea alegeri anticipate în luna iunie!”

George Simion, copreşedintele AUR, a declarat, joi, în direct la România TV, că vor fi organizate alegeri anticipate în luna „iunie, maximum iulie” deoarece, din cauza tensiunilor din coaliţia de guvernare, PSD şi PNL nu vor mai forma Guvernul de luna viitoare.

George Simion a avansat scenariul declanşării de alegeri anticipate în România. Liderul AUR a făcut aceste declaraţii în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, la România TV.

„Vom avea alegeri anticipate în iunie! (…) Iunie- maxim iulie”, a spus George Simion.

Liderul AUR a spus că el şi membrii partidului pe care-l conduce sunt „pregătiţi pentru guvernare”. Mai mult, Simion susţine că actuala coaliţie de guvernare se va destrăma pe fondul tensiunilor.

„Luna viitoare nu-l vor mai forma (Guvernul). Decât să aştepte până în 2024, mai bine opresc hemoragia acum”, a conchis George Simion.

De asemenea, George Simion, copreşedintele AUR, acuză Guvernul că impune restricţii în continuare, precum cele din ordonanţa recent modificată referitoare la folosirea certificatului COVID-19 în România, în condiţiile în care „toată Europa se relaxează”.

În emisiunea „Punctul Culminant” de la România TV, George Simion a reacţionat, după ce zeci de oameni au ieşit în stradă, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de certificatul COVID-19.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.