Violeta Alexandru (Forța Dreptei) a dus la bun sfârșit un proiect ambițios: Pensionarii care primesc pensia pe card pot intra în posesia talonului de pensie (talonul mov) în format electronic!

Share:
Deputatul Violeta Alexandru, reprezentat Forța Dreptei, a precizat, pe pagina de Facebook, că a dus la final, de la concept la rezultat, proiectul privind posibilitatea pentru pensionarii care primesc pensia pe card de a intra în posesia talonului de pensie (talonul mov) în format electronic.
„Gata! Am dus la final, de la concept la rezultat, proiectul privind posibilitatea pentru pensionarii care primesc pensia pe card de a intra în posesia talonului de pensie (talonul mov) în format electronic. Dacă doresc acest serviciu. Fără așteptarea poștașului, blocați în casă până vine. Un mic pas către o Românie civilizată.
Detalii direct pe site-ul Casei Naționale de Pensii Publice. Platforma pe care trebuia să o definitiveze Casa este funcțională.
Celor care au avut încredere în mine că nu mă las până nu ajungem la rezultat, le spun că le mulțumesc și că am convingerea că, în viața de zi cu zi, nici lor nu le e ușor să obțină rezultate și, totuși, reușesc. Mă inspiră determinarea lor.
Celor care spun că nu e mare lucru, le spun că eu cred că România se civilizează prin schimbări simple, de bun simț. Până să discutăm și să tot discutăm de lucruri sofisticate, mai bine să facem schimbări concrete pentru oameni. Adevărul este că îți trebuie multă încăpățânare, multă determinare până ajungi să miști ceva în România.
Aș face mult mai multe și mult mai rapid dar aceasta este o altă discuție și ține de contextul actual. Se vor mai schimba lucrurile.
Mulțumesc! Tuturor celor care au susținut dar și celor care au cerut, la rândul lor, ca proiectul să se aprobe.
Se poate lăuda oricine cu proiectele mele. Nu am o problemă. Eu mă simt bine să știu că am schimbat cu puțin, în bine, viața oamenilor”, a precizat, pe pagina de facebook, deputatul Forța Dreptei, Violeta Alexandru.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.