Violeta Alexandru (Forța Dreptei), revoltată: Au scos de pe Ordinea de zi a plenului Camerei proiectul de lege care aproba Ordonanța cu pensionarea doamnelor care lucrează în învățământ!

Share:
Deputatul independent, Violeta Alexandru (Forța Dreptei), critică dur alianța de guvernare după ce au scos de pe ordinea de zi a Camerei proiectul de lege care aproba Ordonanța cu pensionarea doamnelor care lucrează în învățământ.
„Au scos de pe Ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților proiectul de lege care aproba Ordonanța cu pensionarea doamnelor care lucrează în învățământ și în care PSD introdusese, din senin (așa vine vorba dar sigur că nu era chiar din senin, știau ei bine ce fac) amendamentul cu retragerea doctoratelor/titlului de doctor.
Rămân la părere că atunci când e PSD la Guvernare trebuie să fim tot timpul atenți. Când crezi că e liniște, atunci te trezești cu o șmecherie PSDistă introdusă fără să vezi. Când apare câte o criză, Ucraina, facturi energie – PSD introduce pe șest o grozăvie. Așa funcționează ei.
Tocmai de aceea atrag atenția că ceea ce am văzut eu (vezi postare anterioară – cu privire la care vă mulțumesc pentru interesul acordat) ar fi trebuit să vadă cei care fac parte din Comisia de Muncă prin care a trecut acest proiect. Pe mine m-au dat afară din Comisie dar acolo au mai rămas oameni care trebuie să fie atenți. Eu citeam tot și citesc în continuare tot ce are legătură cu această comisie. Era gata-gata să intre la plen așa. La plen coaliția PSD – PNL introduce și votează ce vrea, fără să știe nimeni pentru că nu se publică Ordinea de zi finală decât cu câteva minute înainte de ședință (schimbată față de ceea ce se anunță inițial). Aici e mai greu de citit imediat și depistat porcăriile lor. În comisii trebuie citit tot.
În fine, din faptul că renunță a doua oară, înclin să cred că miza nu e la PSD cu acest amendament. E la PNL și s-au folosit de Președintele Comisiei de muncă, un PSDist disciplinat care știe cum să aranjeze lucrurile ca să livreze la comanda partidului. PSDiștii n-ar avea nicio jenă să treacă cu bocancii peste opiniile noastre. Dar nu era “războiul” lor”, a precizat, pe pagina de Facebook, deputatul Forța Dreptei, Violeta Alexandru.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.