Ponta reacționează după decizia ÎCCJ în cazul „Băsescu- colaborator al Securității”: „Esti turnător Dottore?? Din păcate știm toți-că e turnător, mincinos și … multe alte defecte!”

Share:

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) a menținut decizia instanței de fond și a decis că Traian Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică. În urma deciziei de astăzi, fostul preşedinte pierde toate beneficiile pe are le are un fost şef de stat din România. Băsescu nu va mai primi indemnizație și va rămâne şi fără casa din Gogol.

Judecătorii ÎCCJ au decis că fostul preşedinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea ca poliție politică. Traian Băsescu a semnat note informative cu numele de Petrov.

Liderul Pro România, Victor Ponta, a reacționat dur după verdictul definitiv al instanței supreme.

„Dottore Traian!!! Ce facusi Dottore?? Esti turnator Dottore ?? Din pacate stim toti – ca e turnator, mincinos si … multe alte defecte ! Dar cateva milioane dintre noi l-au votat . Nu o data – de doua ori ! Nu pentru ca le placea de Basescu sau credeau ca e bun – doar sa NU iasa Nastase sau Geoana . Dupa care au continuat sa voteze “sa NU iasa ala / aia” . Credeti ca in 2024 o sa faca altfel ?”, a punctat, pe pagina de Facebook, liderul Pro România. Victor Ponta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.