Ministrul Budăi rămâne pe poziții după amenințările PNL: Sunt ministrul Muncii și al celor care au muncit și muncesc în România și nu sunt de acord să trăiască în sărăcie!

Marius Budăi – ministrul Muncii a vorbit, joi, la Parlament, despre discuțiile din spațiul public legate de remanierea sa, după ce a anunțat creșteri de pensii și salarii fără acordul partenerilor din coaliție.

„Sunt măsurile la care PSD ține foarte mult, sper ca prin dialog în coaliție să ajungem la soluția pe care sunt sigur că ne-o dorim cu toții. Sunt ministrul Muncii și al celor care au muncit și muncesc în România și nu sunt de acord să trăiască în sărăcie.

Am văzut că dl premier a spus că e sigur că eu cunosc fișa postului. Eu am avut acordul PSD care m-a însărcinat să prezint aceste propuneri pe care le vom analiza în coaliție.

Sunt în discuții cu Banca Mondială, avem toate jaloanele îndeplinite. Noi sperăm că, prin dialog, așa cum am avut până acum, să ajungem la un consens”, a spus Marius Budăi.

Referitor la demiterea sa, ministrul a spus: „Nu este vorba despre remanierea mea, este vorba despre cetățenii români. Nu comentez declarațiile colegilor mei, nu este normal să comentez.

Asta este gândirea PSD pe care o prezentăm în coaliție. Propunerile sunt însoțite de analize și de cifre, pe care le vom pune pe masă în coaliție”, a spus Marius Budăi.

„Avem un dialog constructiv în coaliție”, a mai spus acesta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.