Ludovic Orban, liderul care pune oamenii pe primul loc. Liderul Forța Dreptei a vizitat Mausoleul Eroilor de la Mărășești, târgul „Fabricat în Vrancea” și târgul tradițional de la Dumbrăveni!

Forța Dreptei continuă să crească în teritoriu. Este greu să câștigi capital electoral pe o scenă politică dominată de PSD și PNL, în care banii publici merg (doar) spre Modrogan și Kiseleff. Cu toate acestea, Ludovic Orban pare decis să reușească. Filialele noului partid au apărut una după alta, ceea ce arată că nu puțini sunt cei care au renunțat să mai creadă în viitorul unui PNL subordonat total de Iohannis și PSD, dar tot mai îndepărtat de electoratul partidului, cel care nu înțelege apropierea de PSD.
Mai mult, filialele încep să își facă simțită prezența în județe, fiind alături de oameni.
„Împreună cu Violeta Alexandru, Antonel Tanase, George Ionescu, Alexandru Kocsis și Bogdan Bola am fost în acest sfârșit de săptămână în Vrancea, alături de Ion ȘTEFAN și de echipa Forța Dreptei din județ.
Am vizitat Mausoleul Eroilor de la Marasesti, am participat la târgul de produse tradiționale autentice vrâncene „ Fabricat în Vrancea” de la Muzeul Satului Vrâncean, din Crângul Petrești,, am făcut la pas târgul tradițional din Dumbrăveni și am avut o întâlnire cu peste 200 de membri ai Forța Dreptei Vrancea.”, a precizat, pe pagina de Facebook liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.