Fapte, nu vorbe, la Primăria Capitalei! Nicușor Dan a semnat primul proiect care a primit finanțare din PNRR!

Primarul general, Nicușor Dan, a anunțat că a semnat luni la Guvern împreună cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, primul proiect care a primit finanțare prin PNRR.
Potrivit lui Nicușor Dan, proiectul vizează renovarea și consolidarea corpurilor de clădire A și B ale Maternității Bucur, din str. Bucur, sector 4.
Valoarea finanțării nerambursabile este de 35.355.175,99 lei, iar perioada de implementare este de 40 de luni de la semnarea contractului de finanțare.
Printre lucrările care se vor efectua se numără asigurarea structurii de rezistență a clădirii pentru corpul A (consolidarea fundațiilor, a subsolului tehnic, introducerea unor pereți structurali din beton armat etc.) și consolidarea seismică și reabilitarea termoenergetică a Corpului B, a mai spus primarul general.
„Apreciez în mod deosebit prezența prim-ministrului Nicolae Ciucă la ceremonia de semnare a unor contracte finanțate prin componenta “Valul Renovării” din PNRR.
Implicarea premierului dovedește încă o dată cât de important este pentru modernizarea României acest program care vizează consolidarea școlilor, spitalelor, instituțiilor publice și eficientizarea energetică a clădirilor”, a conchis Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.