Forța Dreptei are cea mai puternică organizație de tineret de la nivel național. Ludovic Orban, la Consiliul Național al tinerilor din Forța Dreptei: Atât timp cât vorba va fi faptă, vom câştiga!

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, susține că România este clădită trainic cu tineri serioși, bine pregătiți, care își dezvoltă propriile cariere profesionale . Potrivit lui Ludovic Orban, „Forța Dreptei se bazează pe o puternică organizație de tineret. Sâmbătă am participat la prima reuniune a Consiliului Național a organizației de Tineret Forța Dreptei”.

„Pe 5 noiembrie la Palatul Parlamentului, a avut loc ședința Consiliului Național al Organizației de Tineret Forța Dreptei. Ne-au onorat cu prezența domnul Ludovic Orban, deputat, președinte al Forța Dreptei și domnul Antonel Tănase, deputat, președinte Forța Dreptei București.
Organizația crește frumos și se vede asta pe zi ce trece. Ne-am bucurat să vedem o sală plină de tineri uniți de același ideal. Tineri profesioniști în domeniile lor, demni, consecvenţi, pentru care onoarea și cuvântul dat reprezintă cartea de vizită a fiecăruia.
Energia și entuziasmul emanat de colegii noștri, ne-au întărit încrederea că organizatia de tineret va deveni un motor foarte important al partidului, dar și una dintre cele mai importante organizatii de tineret din țară.
Prin noi înșine putem face schimbarea necesară în bine! ⚪
Atât timp cât vorba va fi faptă, vom câştiga!”, au precizat, pe pagina de Facebook, liderii Organizației de Tineret ai Forței Dreptei.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.