Liderul AUR, George Simion, explică scandalul cu secretarul de stat Gheorghe Cârciu: Ceea ce s-a întamplat azi in Camera Deputaților este trădare naţională. Au executat planul lui Virgil Popescu

Liderul AUR, George Simion, a explicat, într-o intervenţie telefonică la România Tv, de la ce a pornit scandalul cu îmbrânceli cu secretarul de stat pentru Românii de pretutindeni Gheorghe-Florin Cârciu (PSD).

„Azi în Parlament mai multe termocentrale s-au închis, prin vot final. Se va pune lacat pe mai multe termocentrale, nu ni s-a dat cuvantul si a intervenit un secretar de stat, de aceea au mers la el. I-am explicat că în loc sa faceţi centre comunitare pentru românii din Diaspora, mai bine nu-i alungati din tara. Lasati termocentralele sa functioneze! 99% din românii care trăiesc in Diapora nu de centre comunitare au nevoie.

Sunt nervos ca ceea ce s-a intamplat azi in Camera Deputatilor este trădare naţionala. Au executat planul lui Virgil Popescu.

Domnul acela ( Gheorghe-Florin Cârciu, secretar de stat la Departamentul pentru Românii de Pretutindeni n.red.) nu trebuia să se implice in activitatea parlamentară”, a spus George Simion, într-o intervenţie telefonică la România TV.

George Simion a reclamat faptul că preşedintele de şedinţă nu i-ar fi dat dreptul să-şi exprime opinia de la tribuna Parlamentului.

„Procedura era sa reclam saptătâna viitoare la Biroul permanent”, a mai spus liderul AUR.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.