Violeta Alexandru critică dur valul de modificări privind prețurile la energie/gaz: „Guvernul PSD-PNL îi zăpăcește pe români și îi nenorocește pe furnizori, după ce i-a îngrășat pe producători!

Liderul Forța Dreptei București, Violeta Alexandru, critică dur valul de modificări pe tema compensării prețurilor la energie/gaz. Violeta Alexandru este revoltată că  „Guvernul PSD-PNL îi zăpăcește pe români și îi nenorocește pe furnizori, după ce i-a îngrășat pe producători!”.
„Deschid bursa pariurilor … De câte ori credeți că mai modifică Guvernul ordonanța privind compensarea prețurilor la energie/gaz până trecem iarna? Suntem la a 5-a modificare. E și asta o strategie – chipurile te faci că muncești dar tu de fapt nu ai un plan, nu știi ce trebuie făcut și oamenii tot încurcați rămân. Ar fi de râs dar, de fapt, e de plâns.
Iar îi zăpăcește Guvernul PSD/PNL pe oameni. Iar îi nenorocește pe furnizori după ce i-a îngrășat pe producători, iar trebuie să schimbe furnizorii calculele și sistemul electronic prin care se emit facturile. O iau de la zero, ar fi a 5-a, a 6-a oară”, a precizat, pe pagina de Facebook, Violeta Alexandru.
Potrivit deputatului Forța Dreptei, toate țările civilizate au găsit rapid, de la primele semne că vin vremuri grele, un sistem simplu și eficient de sprijin, care deja se simte la oameni.
„La noi este o încrengătură, 3 praguri, 4 tipuri de beneficiari, 7 proceduri. Și facturile tot mari și tot așa vor fi. Pentru a încasa statul bani ca să sporească angajările la stat. Și salariile acolo. În 2020 eram printre primele țări care livraseră rapid sprijin angajaților, angajatorilor. Acum cred că suntem ultima țară care nici nu știe ce trebuie făcut, nici nici nu e în stare să se hotărască cum sprijină oamenii. Așa e când se bagă PSD și se crede deștept. Văd că ei se doresc șefii pe subiect. Treabă mai puțin, manipulare cât cuprinde și, în final, haos.
Când ai crize aduci oameni competenți să le gestioneze. Nu mă simt deloc în siguranță cu ceea ce avem acum. Nu văd că știu ce au de făcut, pentru următoarea perioadă și pentru mai departe”, a conchis Violeta Alexandru.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.