Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, taxează dur ipocrizia PSD în „cazul Bădălău”: „Oricâte operații estetice își face, PSD este incurabil!”

Share:

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, taxează dur ipocrizia PSD în „cazul Bădălău”.

„Oricâte operații estetice își face, PSD este incurabil. Profund vicios. Cazul Bădălău este edificator. Cum să pui paznic la stână un lup? Cum să îl susții ca vicepreședinte la Curtea de Conturi, paznicul legalității cheltuirii banului public, pe unul care este notoriu pentru sifonarea de bani publici? Conducerea PSD arată prin susținerea unor astfel de indivizi nu doar complicitate, ci chiar instigare la furt din banii publici”, a punctat Ludovic Orban.

„În caz că nu ați înțeles de ce conducerea Parlamentului a decis să facă ședință festivă pentru aniversarea Zilei Naționale pe 28 noiembrie, cred că am eu o explicație. Să nu cumva să vă imaginați că motivul este legat de aniversarea unirii Bucovinei cu România. Nu, în niciun caz. Niciun vorbitor din arcul puterii nici măcar nu a pomenit de asta. Nici faptul că pe 1 decembrie Parlamentul nu lucrează, fiind sărbătoare. Nu este motivul real. Ședința festivă putea fi convocată pe 29 sau pe 30 noiembrie.
Nu. Motivul pentru care președintele Camerei Deputaților a fixat ședința în data respectivă este acela că 28 noiembrie este ziua lui de naștere. Bine că nu ne-a pus să îi cântăm „Mulți ani trăiască””, a mai spus liderul Forța Dreptei.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.