Eurodeputatul PUSL Maria Grapini a obținut un nou premiu important: „Femeia Anului”,  în cadrul galei „Green Women” 2022, pentru activitatea sa din PE și din țară!

Implicarea totală în PE și nu numai pentru susținerea intereselor României și, implicit, a milioanelor de români s-a soldat cu un nou premiu, binemeritat, pentru europarlamentarul PUSL, Maria Grapini.

Astfel, eurodeputatul Grapini a primit un nou premiu important, și anume, „Femeia anului”, în cadrul galei „Green Women” 2022, pentru activitatea sa în Parlamentul European și în țară, un eveniment special, dedicat femeilor cu o activitate remarcabilă în diverse domenii.

„ Nu voi abandona niciodată linia dreaptă pentru că sunt un copil crescut în sărăcie, am muncit foarte mult, am muncit cu ziua, și mi-am creat, cu multe eforturi, cariera. Și nu accept ca cineva să ne calce în picioare. De aceea, toate intevențiile mele din PE sunt făcute în baza Tratatului, a Regulamentelor, și nu cred că trebuie să fim tratați cu dublă măsură. Nimic nu-mi place mai mult decât să-mi reprezint țara! Sunt mândră că sunt româncă și voi reprezenta întotdeauna cu onoare România și pe români. Este al cincilea premiu pe care îl primesc în calitatea mea de europarlamentar. Pentru mine acest premiu contează mai mult decât cel primit de la PE – unde, în anul 2019, am fost votată europarlamentarul anului, de juriul din PE, într-o dispută cu o italiancă și o cehoaică – pentru că acela era oferit strict pe prestația mea de europarlamentar, și anume, cele mai multe rapoarte, cele mai multe intervenții, cele mai multe amendamente etc. Mai mult, faptul că aici în țara mea am fost votată în unanimitate pentru mine contează de mii de ori mai mult”, a punctat Maria Grapini.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.