Eurodeputatul Maria Grapini, mesaj tranșant: “UE se străduiește, cel puțin din 2014, să facă un acord cu SUA, însă ei au spus „nu” pentru că vor să dețină supremația economică!”

SD

maria.grapini@europarl.europa.eu

Europarlamentarul PUSL Maria Grapini, membru în Grupul S&D, critică dur orice acțiune de război prin care se distrug vieți omenești, de dragul dominației economice.

„UE nu are o relație foarte bună cu SUA și spun acest lucru din perspectiva faptului că Statele Unite nu au dorit să încheiem un tratat de acord comercial pentru că merg pe deviza „America first”. Așadar, americanii doresc să domine peste tot, din punct de vedere economic. Știm foarte bine că au creat, de dragul dominației economice, războaie… noi nu mai trebuie să fugim de adevăr!”, a punctat eurodeputatul Grapini, care a adăugat că, în calitatea sa de umanistă, se gândește în primul rând la oameni, singurii care contează cu adevărat.

Potrivit Mariei Grapini, ” este de neconceput să distrugi vieți omenești doar pentru a crește din punct de vedere economic”.

“Noi, UE, ne străduim, cel puțin din 2014, să facem un acord cu SUA, însă ei au spus „nu” pentru că doresc să dețină supremația economică!”, a mai spus europarlamentarul umanist.

Nu în ultimul rând, eurodeputatul S&D a avertizat în privința crizei gazului și a adus în sprijinul afirmațiilor sale inclusiv argumentul că prețul gazului importat din America este mai scump decât cel din Rusia.

“Spun asta cu tot regretul dar, din păcate, asta este lumea în care trăim, unde primează supremația economică!”, a conchis Maria Grapini.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.