Licitația “Momente de speranță”, pentru construcția Centrului “Sf. Maria” din Giroc, organizată de “Fundația Speranță pentru Voi” și AFAR!

Campania de colectare de bani în scopul construirii Căminului pentru seniori revine cu o nouă licitație a unei colecții intitulate “Momente de speranță”. Licitația online este organizată pentru același scop nobil, și anume, continuarea proiectului Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice ”Fecioara Maria”, din localitatea Giroc.

Licitația este organizată de “Fundația Speranță pentru Voi”  în colaborare cu Asociația femeilor antreprenor din Romania (AFAR).

Banii strânși vor fi folosiți pentru continuarea proiectului Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice.

“Vă așteptăm cu drag și cu speranța că vă veți implica în colectarea de fonduri pentru continuarea proiectului destinat persoanelor vârstnice!”, susțin organizatorii acestei licitații.

“Pentru ca acest vis să devină realitate, este nevoie de ajutorul tuturor.  Sperăm să vă implicați cu drag în acest proiect de suflet! Mulțumesc tuturor celor care au sprijinit până acum proiectul și apreciez implicarea! Credem în nevoia de solidaritate și umanism!”, a precizat președintele fondator al Fundației Speranță pentru Voi, europarlamentarul Maria Grapini.

Un nou demers plin de generozitate, prin care umanista Maria Grapini  arată, încă o dată, că respectul și compasiunea față de cei în vârstă sunt mai importante decât orice.

https://sperantapentruvoi.ro/campanii/campanie-licitatie-momente-de-speranta/

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.