George Simion, revoltat de decizia justiției în cazul crucilor ostaşilor români din Cimitirul militar Valea Uzului: Eroii au voie sa se odihnească în pământul patriei doar cu stampilă de la tribunal!

Decizia judecătorilor băcăuani a oripilat o întreagă țară și, în context, a generat reacția fermă a lui George Simion și a colegilor săi.

Concret, Curtea de Apel Bacău a pronunțat decizia definitivă în procesul care viza ridicarea a 50 de cruci comemorative ale ostaşilor români în Cimitirul militar din Valea Uzului. Instanța a stabilit că autorizaţia de construire emisă de Primăria Dărmănești pentru crucile din cimitirului militar Valea Uzului este ilegală.

O instanță de judecată poate dicta demolarea unor cruci în vremuri tulburi, dar nicio justiție din lume nu poate alunga din cartea de istorie figurile unor eroi care au făurit România de astăzi prin jertfa și curajul lor, susțin liderii AUR.

Dacă istoria României se adoptă prin vot în Parlament și se negociază cu partenerii externi, eroii care s-au jertfit pentru România au voie sa se odihnească în pământul patriei lor doar cu stampilă de la tribunal. Oricât de legala ar fi decizia judecătorilor în cazul Cimitirului Eroilor de la Valea Uzului, ea nu este decât expresia dezbinarii și a lipsei de respect pentru sacrificiul suprem al unor ostași, a precizat, la rândul său, George Simion.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.