FCSB, tot mai aproape să revină pe noul stadion din Ghencea!

Eduard Novak, ministrul Sportului, a dezvăluit câți bani plătește lunar Armata pentru întreținerea gazonului stadionului din Ghencea. Acesta crede că a venit momentul ca arena să fie pusă, cotra cost, și la dispoziţia altor echipe, principala vizată fiind FCSB.

Suma imensă plătită de Armată pentru întreţinerea gazonului de pe Stadionul Steaua. Arena din Ghencea are o capacitate de 31.254 de locuri, un cost al construcției de aproape 100 de milioane de euro, un restaurant, un muzeu al Clubului Sportiv al Armatei Steaua, un punct medical de prim ajutor, precum și o sală de forță și de recuperare. Conform ministrului, doar întreţinerea gazonului costă 30.000 de euro pe lună!

„Eu nu sprijin în special o echipă, FCSB, să intre în Ghencea. Eu văd din punct de vedere al administratorului care administrează peste 400 de baze sportive în România. Văd ce înseamnă costul unui gazon, de 30.000 de euro lunar. Gândiți-vă ce înseamnă costul întreținerii unui stadion. Deci, indiferent, FCSB, cine joacă acolo, trebuie folosit. Acel stadion poate fi folosit pentru foarte multe alte evenimente. Dar nu cred că putem să ne permitem, noi ca stat, sau Steaua ca club sportiv sau ministerul să plătească tot timpul din buzunar toate costurile. Cumva, trebuie gândit. Avem și stadionul național, acolo trebuie făcute evenimente”, a spus Eduard Novak pentru as.ro.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.