Liderii AUR continuă lupta împotriva seriei de „legi nocive” din Parlament. George Simion: Este inadmisibil modul în care majoritatea PSD-PNL-UDMR legiferează împotriva intereselor românilor!

Liderii AUR au prezentat, recent, programul de guvernare în 15 puncte, care conține soluțiile propuse de specialiștii partidului pentru redresarea României.
Programul AUR va fi pus în dezbatere publică și va fi prezentat în fiecare județ, începând cu această săptămână.
În tot acest timp, George Simion și colegii săi acuză faptul că în Parlament continuă seria legilor nocive. PLX 144 referitor la executorii judecătorești își urmează traseul parlamentar, iar pe ordinea de zi a ședinței de plen de azi a apărut legea Ciucă-Bode care prevede doar închisoarea pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, au mai spus liderii AUR.
„La Senat se pare că se îndeplinește o simplă formalitate în privința legilor educației! Este inadmisibil modul în care majoritatea PSD-PNL-UDMR legiferează împotriva intereselor românilor.
De asemenea, pentru că parlamentarii AUR au avut curaj să se opună PLX 145, aceștia au fost sancționați de către majoritatea PSD-PNL-UDMR, cu sprijinul USR!”, au completat George Simion și colegii săi.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.