Nicușor Dan, revoltat: De doi ani și jumătate, fosta Companie Municipală pentru Consolidări refuză să predea actele pentru lucrările executate și neterminate la 10 clădiri rezidențiale!

Primarul general, Nicușor Dan, acuză faptul că de doi ani și jumătate, fosta Companie Municipală pentru Consolidări (CMC), aflată în procedură de faliment refuză să predea AMCCRS actele pentru lucrările executate și neterminate la 10 clădiri rezidențiale.
Din acest motiv, susține primarul general, proprietarii imobilelor, mutați în locuințe de necesitate în urmă cu doi ani, nu pot intra în posesia locuințelor.
„Motivul invocat de fosta Companie este că nu au fost plătite lucrările executate. În realitate, nu există documente justificative pentru plata acestor lucrări. De ce ? Pentru că așa înțelegea să facă administrație fostul primar, Gabriela Firea: fără acte sau cu acte întocmite ulterior derulării contractului”, a mai spus Nicușor Dan.
Potrivit primarului general, pentru a debloca această situație, am avut astăzi o discuție cu lichidatorul judiciar al CMC, cu Asociațiile de proprietari și cu directorul AMCCRS în cadrul căreia am propus să facem o expertiza tehnică de calitate în urma căreia să identificăm ce s-a făcut și ce mai e de lucrat la aceste clădiri.
Nu în ultimul rând, Nicușor Dan a precizat că luni va avea loc o nouă ședință de lucru pentru a stabili concret următoarele etape tehnice.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.