Nicușor Dan, implicare totală. Primarul general, la deschiderea concursului de planuri de afaceri!

Primarul general, Nicușor Dan, a participat astăzi la deschiderea concursului de planuri de afaceri care încheie Maratonul pentru Educație Antreprenorială, organizat de Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin.
Concret, Nicușor Dan consideră că este vorba despre o inițiativă deosebit de utilă pentru că antreprenoriatul nu este doar despre deschiderea unei afaceri, este o mentalitate care încurajează gândirea critică, inovația și rezolvarea problemelor.
„Promovează un spirit de reziliență, adaptabilitate și creativitate. Prin furnizarea unei educații antreprenoriale în școli, le oferim tinerilor posibilitatea de a deveni arhitecții propriului lor viitor, capabili să transforme idei în realitate și să aibă un impact semnificativ asupra societății”, a mai spus primarul general.
Potrivit edilului, într-o lume în continuă schimbare, în care inteligența artificială avansează extrem de rapid și va avea un impact semnificativ asupra locurilor de muncă și asupra modului în care economia este organizată, devine vital să dotăm generațiile tinere cu abilitățile și mentalitatea necesare pentru a naviga prin provocările, dar și de a profita de oportunitățile secolului XXI.
„Mult succes celor 36 de echipe intrate în finala Maratonului și aștept cu interes concretizarea planurilor voastre de afaceri!”, a conchis Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.