George Simion și colegii săi, tot mai credibili în ochii românilor. AUR devansează clar în sondaje PNL și USR!

George Simion și colegii săi din AUR își continuă creșterea în sondaje. Opoziția fermă, apărarea interesului național, dialog constant cu cetățenii, au făcut din AUR cel de-al doilea partid al țării, partid care va devansa, cel mai probabil, PSD până la alegerile de anul viitor.

PSD ar obține 28%, AUR 22%, PNL 18%, USR 13%, UDMR 6%, PMP 3%, Forța Dreptei 2% și Pro România 2%, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, arată în sondaj realizat de The Center, la comanda USR. Sondajul a fost realizat în perioada 27 mai – 11 iunie, prin metoda interviului telefonic, pe un eșantion de 916 subiecți, cu o marjă de eroare de 3, 4%.

Cum ar vota românii, dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare: PSD- 28%, AUR 22%, PNL 18%, USR 13%, UDMR 6%, PMP 3%, Forța Dreptei 2%, Pro România 2%.

La capitolul încredere în personalități, cel mai bine clasat este în continuare primarul Clujului, Emil Boc, despre care 12% spun că au o opinie favorabilă, Mircea Geoană cu 11%, Marcel Ciolacu 11%, Gabriela Firea 10%, Cătălin Drulă 10%, Klaus Iohannis 8% și Alexandru Rafila cu 8%.

În ce privește greva din educație, 57% dintre cei intervievați consideră că este un lucru corect în timp ce 36% cred că este un lucru incorect.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.