Rareș Bogdan îl avertizează pe premierul Ciolacu în privința refuzului acestuia de a-l numi pe Mircea Abrudean ca secretar general al Guvernului!

Rareș Bogdan a vorbit, luni dimineață, despre refuzul lui Marcel Ciolacu de a-l numi pe liberalul Mircea Abrudean în funcția-cheie de secretar general al Guvernului.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat luni, după şedinţa conducerii PNL că în momentul acesta, Mircea Abrudean este susţinut de PNL ca secretar general al Guvernului, pentru că vine din cea mai puternică organizaţie, organizaţia Cluj şi are susţinerea întregului Birou Politic Naţional, unde a fost validat prin vot.

”În momentul ăsta, Mircea Abrudean este susţinut de PNL ca secretar general al Guvernului. Vine din cea mai puternică organizaţie a noastră, organizaţia Cluj, are susţinerea întregii filiale Cluj dar şi a întregului BPN, a fost validat, votat” a spus Rareş Bogdan la sediul PNL:

”Considerăm că atât timp cât a fost un excepţional cancelar al prim-ministrului Nicolae Ciucă, atât timp cât a fost un foarte bun prefect în plină pandemie în Cluj şi secretar general adjunct al guvernului în mandatele lui Orban şi Cîţu nu există niciun motiv (să nu fie numit SG- n.r.), mai ales că între timp are cel mai înalt nivel de clasificare din partea NATO, deci este unul dintre puţinii deţinători de clasificare a informaţii NATO din România”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Rareş Bogdan a precizat că ”Abrudean este cel care conduce Comisia de Evaluare a Investiţiilor Străine şi cel care a semnat validarea pentru investitori strategici”.

”Nu vom ceda acest lucru. Atât timp cât premierul Ciucă nu a refuzat numirea unui condamnat la acea vreme… ” a declarat Rareș Bogdan, precizând că nu vrea să numească o persoană anume, dar este clar că se referea la Marian Neacșu.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.