Adevărul triumfă!

S-a făcut dreptate! Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis azi ca fostul primar al sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone să fie achitat și eliberat din închisoare în Dosarul Colectiv.

Colegii din Partidul Umanist Social Liberal salută decizia și sunt alături de Cristian Popescu Piedone, OMUL  care nu a fost abandonat la greu.

Astfel de cazuri nu ar trebui să se întâmple în niciun stat democratic. De aceea PUSL a lansat campania „STOP ABUZURILOR!”, pentru ca cetățenii acestei țări să fie apărați în fața exceselor făcute de autorități.

Punctul de vedere al PUSL a fost de la bun început că primarul Piedone este nevinovat. A fost o eroare judiciară. Cristian Popescu Piedone a stat în închisoare nevinovat. Este greu de exprimat în cuvinte ce simte un om care este privat de libertate pe nedrept.

”M-au luat… NEVINOVAT. Ca pe un câine m-au chinuit și m-au tăvălit șase ani și jumătate”! Acestea au fost primele cuvinte scrise de Cristian Popescu Piedone în primul său mesaj din închisoare.

 Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.