Bătaie de joc: Cozi uriașe la înscrierile pentru grădinițele și creșele de vară din București!

Cozi uriașe la înscrierile pentru grădinițele și creșele din capitală care au program și în vacanța de vară. Părinții s-au așezat la coadă încă de azi-noapte. Acolo a ajuns si primarul Sectorului 3 care a anuntat masuri pentru ca situatia sa se rezolve. Primarul Robert Negoiță spune că de înscrieri nu se ocupă Primăria, ci Inspectoratul Școlar, Primăria doar finanțează programul și a asigurat locuri suficiente.

Sute de părinți stau la coadă pentru a prinde loc la grădinițele care au program special pentru vacanța de vară din Sectorul 3. Pentru a prinde un loc pentru micuții lor, părinții s-au pus la coadă încă de aseară. Unii dintre ei au așteptat chiar și 24 de ore.

”Din pacate și in 2023 parintii asteaptă sa depuna dosarul online la secretariatul scolii. Ministerul Educației, inca o data, si a aratat incapacitatea de a organiza aceasta scoala de vara. Pe langa ministerul Educației, nici primaria sectorului 3 nu a purtat discutiile necesare ca ministerul sa aloce locurile necesare de care sectorul 3 are nevoie”, a declarat un părinte la România TV.

Unii părinții s-au așezat la coadă încă de noaptea trecută. ”Noi am ajuns la 11 sa ne inscriem. Erau deja erau 77 de persoane inscrise. Sunt putine locuri pentru copiii din Sectorul 3. Nu avem alta solutie, am anuntat gradinita ca vrem sa aplicam, dar fiind putine locuri trebuie sa ne orientam”.

”Ne-am facut o lista si o respectam. Asteptam 9 dimineata sa se dea drumul la inscrieri. Ar fi putut sa faca online. Sunt 270 si sunt deja 150 de parinti pe lista”, a spus un alt părinte care aștepta la coadă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.