Emil Săndoi a plecat de la naționala U21!

Emil Săndoi a făcut pasul în spate, după prestațiile modeste ale naționalei, de la EURO 2023 U21. Acum, suporterii așteaptă o demisie de onoare și din partea lui Răzvan Burleanu, șeful FRF.

România a încheiat EURO 2023 U21, competiție găzduită acasă, în genunchi. Naționala lui Săndoi a fost dominată categoric meci de meci, a încheiat cu zero puncte și zero goluri.

În urma parcursului dezastruos, a jocului lipsit de speranță, Emil Săndoi a anunțat încetarea contractului cu Federația Română de Fotbal (FRF).

„(…) Cât despre selecție, nu-mi reproșez absolut nimic, să știți. Eu îmi termin contractul cu FRF, când arbitrul a fluierat finalul, contractul s-a terminat.

Eu nu m-am agățat niciodată de contracte, nu cred că e vreun președinte de club în România care să poată afirma că a avut discuții cu mine referitoare la contract, că mai am câteva luni, un an.

Sunt un om fair-play, de fiecare dată îmi propun să stau cu fruntea sus în fața oricui. Chiar și după acest rezultat final, chiar dacă nu sunt rezultatele așteptate de toată lumea. Cred că e o realitate a fotbalului românesc, inclusiv la nivel de copii și juniori, la tineret”, a spus Săndoi, la TVR 1.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.