George Simion, mesaj tranșant: AUR și-a asumat prin programul de guvernare reducerea aproape la jumătate a taxelor, impozitelor și contribuțiilor plătite astăzi din salarii!

Liderii AUR critică dur faptul că românii au lucrat pentru a-şi plăti taxele până pe data de 19 iunie, iar abia după această dată au început să lucreze pentru ei înşişi – sunt datele publicate de Institutul Economic Molinari.
Potrivit lui George Simion și colegilor săi, AUR a arătat încă din momentul lansării programului de guvernare că astăzi povara ineficienței statului român cade pe umerii salariatului român. Fiecare angajat lucrează din 5 zile pe săptămână 2 pentru statul român, a mai spus liderul AUR care a adăugat că, astăzi, am ajuns să plătim biruri mai mari decât plăteau iobagii acum 200 de ani.
„AUR și-a asumat prin programul de guvernare reducerea aproape la jumătate a taxelor, impozitelor și contribuțiilor plătite astăzi din salarii și în acest fel vom lăsa mai mulți bani la îndemâna românilor și a firmelor românești.
Concomitent cu acest lucru vom crește gradual salariul minim până la valoare de 5.000 de lei brut, bani care să acopere coșul zilnic pentru fiecare român”, au conchis George Simion și colegii săi.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.