Liderii AUR taxează dur ipocrizia PSD și PNL: Au devenit inamicul numărul 1 al românilor și al mediului de afaceri românesc!

Liderii AUR au acuzat faptul că, în guvernarea PSD – PNL, lunile de vară devin unele de coșmar pentru români și pentru mediul de afaceri.
Potrivit lui George Simion și colegilor săi, în 2021, când PSD și PNL au preluat guvernarea, au promis că nu vor majora taxele și impozitele, dar au mințit!
Liderii AUR susțin că în vara anului trecut PNL și PSD au adoptat odioasa Ordonanță 16/2022, cea care a produs modificări semnificative Codului fiscal. Principalele direcții ale ordonanței au fost: creșterea taxelor și impozitelor, dar și eliminarea anumitor facilități, totul pentru a aduce mai mulți bani la bugetul de stat, au mai spus George Simion și colegii săi.
„Anul acesta continuă pe aceeași linie: noi modificări de taxe și impozite pentru a acoperi deficitul bugetar pe care l-au generat din cauză că veniturile au fost supraestimate, iar cheltuielile bugetare au fost programate pe măsura acestor venituri fictive supraevaluate.
PSD și PNL devin inamicul numărul 1 al românilor și al mediului de afaceri românesc.
Aceasta este nota de plată a unei guvernări mincinoase, incompetente, clientelare, preocupată doar să dețină puterea și să își jecmănească cetățenii”, au conchis liderii AUR.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.