Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, avertizează: Statul român condus de gruparea PSD – PNL este un stat neserios!

Prim-vicepreședintele AUR, Marius Lulea, cataloghează „statul român condus de gruparea PSD – PNL este un stat neserios”!
Potrivit lui Marius Lulea, „actualii guvernanți au promis antreprenorilor din zona de construcții că în următorii 10 ani nu vor crește taxele și impozitele”. „Pe baza acestei promisiuni au fost angajați sute de mii de români, mulți dintre ei veniți acasă din afara țării. Astăzi aflăm de la acești politicieni mincinoși că înțelegerile existente nu mai sunt valabile”, a punctat liderul AUR.
În opinia liderului AUR, este anormal ca actualul Guvern să adopte prin ordonanță de urgență modificări ce țin de Codul fiscal.
„AUR cheamă reprezentanții asociațiilor patronale, oamenii de afaceri și organizațiile profesionale să ia poziție față de planurile distructive anunțate de Executiv și să lanseze în spațiul public soluții profesioniste pentru evitarea dezastrului economic.
În acest sens, joi, 10 august, organizăm la Parlament dezbaterea cu tema: ”Economia națională în pericol – creșterea taxelor și impozitelor ruinează antreprenorii români”, a conchis Marius Lulea.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.