Nicușor Dan, implicare totală. Primarul general anunță aprobarea finanțării prin PNRR a trei proiecte depuse de Administrația Spitalelor București!

Primarul general, Nicușor Dan, a precizat că a fost aprobată finanțarea prin PNRR pentru trei proiecte importante depuse de Administrația Spitalelor București.
Potrivit edilului, unul dintre ele vizează construirea unui corp de clădire destinat terapiei intensive neonatologie la Spitalul „Filantropia”, iar alte două – dezvoltarea secțiilor de terapie intensivă pentru nou-născuți de la spitalele „Malaxa” și „Cantacuzino”.
Nicușor Dan susține că la Spitalul „Filantropia” se va extinde capacitatea infrastructurii dedicate pacienților critici nou-născuți la 25 de paturi (de la 12 existente) prin construirea unei noi clădiri în partea de vest a unității.
„La spitalele „Malaxa” și „Cantacuzino” se vor dezvolta secțiile de terapie intensivă pentru nou născuți prin investiții semnificative în echipamente medicale adecvate și prin îmbunătățirea programului de screening.
În felul acesta, vom spori calitatea îngrijirilor, tratamentelor și vom contribui la siguranța micilor pacienți.
Cele trei spitale fac parte din cele 19 unități din subordinea ASSMB, instituție aflată în coordonarea viceprimarului Horia Tomescu”, a conchis primar general.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.