Liderii AUR demontează ipocrizia PSD și PNL pe tema eliminării pensiilor speciale

Astăzi se va dezbate și se va vota în comisii și în plenul Camerei Deputaților, încă o dată, legea pensiilor speciale.
Potrivit liderilor AUR, actuala guvernare doar mimează că își dorește eliminarea pensiilor speciale. Și de această dată măsurile luate sunt, din punctul nostru de vedere, nesemnificative, au mai spus George Simion și colegii săi.
„Cu toate acestea, până în acest moment, AUR a votat toate prevederile și toate legile care au fost propuse și care duceau fie la eliminarea pensiilor speciale, fie la impozitarea lor, fie la reducerea valorii acestora.
Scopul nostru este unul singur: etapă cu etapă să ajungem la eliminarea lor.
Legea pe care va trebui să o votăm azi nu e o lege perfectă, cu toate acestea o vom vota, însă eliminarea pensiilor speciale sub mandatul PSD, PNL și USR nu se va face”, au avertizat liderii AUR.
În opinia lui George Simion, fie românii vor da în 2024 majoritate suficientă forțelor patriotice astfel încât să putem duce acest demers până la capăt, fie de fiecare dată vom asista doar la un simulacru de eliminare a acestor privilegii.
Menționăm încă o dată că, din punctul nostru de vedere, pensiile polițiștilor, militarilor, nu sunt pensii speciale, au conchis liderii AUR.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.