Gruparea Hamas confirmă că directorul său însărcinat cu punctele de trecere a frontierei în Fâşia Gaza a fost ucis într-un atac aerian israelian!

Gruparea Hamas a confirmat, marți, că directorul său însărcinat cu punctele de trecere a frontierei în Fâşia Gaza a fost ucis într-un atac aerian israelian. Armata israeliană anunțase încă de luni eliminarea lui Fouad Abu Btihan și a altor colaboratori. 

Directorul punctelor de trecere a frontierei în Fâşia Gaza numit de către mişcarea islamistă palestiniană Hamas, Fouad Abu Btihan, a fost ucis într-un atac aerian israelian în Fâşia Gaza, anunţă marţi postul de radio al Hamas, relatează Reuters. Potrivit postului de radio, unii dintre colaboratorii lui Fouad Abu Btihan au fost ucişi în acest atac aerian israelian, potrivit Times of Israel.

Armata israeliană a anunțat luni că 6 responsabili de rang înalt ai Hamas au fost ucişi până acum în atacurile sale asupra Fâşiei Gaza.

Printre cei ucişi se numără atât membri ai aripii politice, cât şi militare a mişcării islamiste palestiniene Hamas, care conduce Gaza, a precizat luni un purtător de cuvânt al Forţelor de Apărare ale Israelului (IDF).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.