Drulă îl pune la punct pe ministrul Boloș: Responsabilitatea este la Marcel Ciolacu. Îl va lăsa să continue acest jaf fiscal și să transforme statul român în cel mai mare țepar din economie?

Liderul USR, Cătălin Drulă, a precizat că ministrului Boloș i-ar spune o vorbă celebră de la Revoluție a lui Victor Rebengiuc.
Potrivit lui Drulă, Marcel Boloș știe foarte bine că pentru lucrările de investiții (drumuri, străzi, școli, creșe, etc) grosul facturilor și al plăților se adună în ultimele 3 luni ale anului.
Mai mult, liderul USR susține că ministrul Boloș știe foarte bine că tot ce propune este să îi pună pe primari în situația de a nu putea plăti aceste facturi.
„Știe și consecințele: șantiere blocate și abandonate, firme falimentate, datorii ale statului cu penalități care oricum nu pot fi ascunse. Știe toate astea, dar se comportă ca un țepar. Ăsta e omul, dar responsabilitatea este la Marcel Ciolacu. Îl va lăsa să continue acest jaf fiscal și să transforme statul român în cel mai mare țepar din economie?”, a conchis Drulă.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.